UTHM menang Emas di ICC Kebangsaan 2014

Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM) berjaya membawa pulang anugerah Emas (3 bintang) kategori Sektor Awam dalam Konvensyen Team Excellence (ICC) Kebangsaan 2014 anjuran Perbadanan Produktiviti Malaysia (MPC).
Konvensyen yang berlangsung di Kuala Lumpur Convention Center (KLCC) pada 24 hingga 26 November lalu ini mempertandingkan empat kategori iaitu Sektor Awam, Sektor Perkhidmatan, Sektor Perkilangan dan Sektor Elektrikal dan Elektronik.
Anugerah tersebut telah diraih oleh Kumpulan FIRUZ dari Perpustakaan Tunku Tun Aminah melalui tajuk projek “KELEWATAN MENYUSUN BUKU DI RAK”. Kumpulan ini diwakili oleh Fasilitator, Encik Muhamad Azrul Hisam Saleh, Ketua Kumpulan; Puan Siti Raudhah Ruslan, Setiausaha; Raja Nor Azlan Sulaiman, En. Mohd Khairul Naser Ibrahim, Encik Md. Hafiz Abu Bakar, Encik Amizan Masri, Encik Abdul Rahim Mat Radzuan, Cik Azean Musrifah Rahim, Encik Mohammad Shaifulrip Ithnin dan Encik Norizan Noorman.
Majlis perasmian penutupan dan penyampaian hadiah NICC 2014 ini telah disempurnakan oleh Datuk Dr. Rebecca Fatima Sta Maria, Ketua Setiausaha, Kementerian Perdagangan Antarabangsa dan Industri.
Disediakan oleh:
Unit Pengembangan Kompetensi
Pejabat Pendaftar

Source: UTHM menang Emas di ICC Kebangsaan 2014

Categories
Anugerah, Pencapaian dan Pengiktirafan
Subscribe